Vissa tror att endast de mest moderna dyra tv-modellerna stöder möjligheten att ansluta IP-TV. Detta är dock inte fallet. Nästan alla tillverkare producerar sina egna modeller av specialiserade Smart-TV, installera som du kan njuta av med hjälp av IP-TV. Kostnaden för en sådan set-top box är naturligtvis mycket lägre än priset på en ny IP-TV. I vissa modeller är det förresten redan inbyggt (läs instruktionerna – det anges alltid där).
Kanalpaket för varje smak

Företag som ger sina användare en sådan tjänst som IP-TV, utgör som regel olika paket av IP-TV kanaler som kan vara av intresse för olika människor. Dessa är både blandade paket och specialiserade – till exempel ett paket med barnkanaler, sport, utbildning eller nyheter via IP-TV. Vissa ger också möjlighet att generera och beräkna kostnaden för ett enskilt paket för att se på Dreamfilms.
Hur ansluter jag en IP-TV?

Du kan köpa en IPTV set-top-box och router själv och konfigurera dem själv. Men idag erbjuder många Internetleverantörer sina kunder att ansluta och korrekt konfigurera ny utrustning till ett mycket litet pris. För att vara 100% säker på att allt kommer att fungera korrekt är det bättre att överlåta denna uppgift till specialister. Du kan ansluta en IP-TV via routern via Wi-Fi. För att göra detta, öppna och aktivera WMM-funktionen.detta är nödvändigt för att förbättra kvaliteten på IP-TV dataöversättningen och tilldela prioritet till olika typer av trafik. Det rekommenderas inte att ändra andra inställningar samtidigt optimala parametrarna för IP-TV är redan registrerade i systemet.