AI-dockor som produceras av Realbotix är för närvarande utrustade med Wi-Fi för att drastiskt öka realismen på sexrobotar.

De kommer också att installeras med supersnabb 5G-kapacitet, lovande att en dag göra dem “omöjlig att skilja från människor” från Sexdockan.com.

Läs också mera på: https://www.vrsexleksaker.se/real-dolls/

Och efter uppgraderingen på billiga sexdockor från Snorbilligt.se, chefer säger att modellerna kommer att kunna bete sig utan “konstant riktning”.

Brick Dollbanger, en sexdocka samlare som arbetar med Realbotix, berättade Daily Star Online: “AI kommer inte att behöva konstant riktning.

“Det kommer att ha förprogrammerade beteenden och animationer som skulle drivas av ett batteri ombordpå sexrobotar.

RealDoll.dk, som producerar den populära Harmony-modellen, har nyligen uppgraderat sina modeller med en ny “vaginal sensor” som lovar människoliknande svar på sexrobot via realdoll.fr.

I en kommentar till 5G-uppgraderingen har Brick tidigare sagt till oss: “När du kan få ett stadigare flöde av information från VR Sexleksaker programvara till hårdvaruaktivering, kommer du att få bättre synkronisering och smidigare mer verklighetstrogen rörelse från din hårdvara på din sex dukke som du kan köpa på sexdukken.com.

” Det är nyckeln till syntetisk utveckling. Inte bara rörelse, men människoliknande rörelse till den grad att vara omöjlig att skilja från faktiska människor och naturtrogna sexdockor.”

Han tillade: “När det (uppgraderingen) äntligen är ombord på syntetiska, kommer det bara att använda Wi-Fi för att komma åt nätet för info via http://seksinukkeja.fi/.